Crowdfunding actie van start!“Waarom zou ik?” Een verhaal over een stokoude eenzame vrouw, die weet dat haar tijd gekomen is, maar heeft ze niet nog iets om voor te vechten?

BartAlgemeenLeave a Comment

Help ons om deze film mogelijk te maken:
Support ons op CineCrowd!

’Waarom zou ik’ is een zoektocht naar betekenis, naar wat een oude vrouw nog gelukkig maakt in het leven. De situatie waar de hoofdpersoon zich in bevindt is herkenbaar voor ieder van ons. We hebben allemaal een TV, een smartphone en een drukke baan. Zijn dit de dingen die er echt toe doen?

CROWFUNDING ALS MIDDEL
Waarom zou ik? is bij uitstek een film om met behulp van crowdfunding te financieren. We zijn not-for-profit. We hebben geen bedrijfs- of winstdoelen, maar willen een kleurtje toevoegen aan het cultuurlandschap. Daarnaast zijn we ‘independent’. We hebben zelf de expertise in huis op het gebied van script schrijven, regie, geluid, muziek, editing, animatie en productie. Maar we missen nog wel iets… financiering. We vullen elkaar weliswaar goed aan, maar we zijn slechts met z’n zessen. En dat is niet genoeg voor een productie van het formaat van ‘Waarom zou ik?’. We hebben o.a. extra financiering nodig om mensen te vinden op sleutelposities die wij zelf niet kunnen invullen. Dit geldt met name voor de hoofdrollen en de rol van boom operator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.